ΑΕ Κατταβιάς και Κλεάνθης: Θα το ξεχάσουμε γρήγορα...

ΑΕ Κατταβιάς και Κλεάνθης: Θα το ξεχάσουμε γρήγορα...

ΑΕ Κατταβιάς και Κλεάνθης: Θα το ξεχάσουμε γρήγορα...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

«Κόλλησαν» στο μηδέν μετά από ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες

Μετά από ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι που έγινε χθες στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», ΑΕ Κατταβιάς και Κλεάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0 – 0.

Το παιχνίδι ήταν εξ αναβολής της 21ης αγωνιστικής και δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις στους περίπου 150 θεατές που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο για να το παρακολουθήσουν.

Ειδικά για την ομάδα του Παραδεισίου ήταν ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι γιατί «καίγεται» για τους βαθμούς, ωστόσο δεν μπόρεσε να δείξει το απαιτούμενο πάθος και σθένος για να πάρει το «τρίποντο».

Κατάφερε πάντως να μπει πιο δυνατά στον αγώνα και τουλάχιστον μέχρι και τα μισά του πρώτου ημιχρόνου να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους χωρίς όμως και αυτοί να μπορέσουν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μανώλη Φρατζή είχε σε όλο το διάστημα την υπεροχή η οποία όμως ήταν ανούσια ενώ και ο Κλεάνθης δεν μπόρεσε να απειλήσει για να σκοράρει και έτσι το παιχνίδι τελείωσε μοιραία χωρίς γκολ.

Το φιλμ του αγώνα
Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά:
Μόλις στο 2’ ο Πελέκης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Στο 20’ ο Θάνος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και επιχείρησε το διαγώνιο σουτ αλλά έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.

Στο 34’ ο Κόκα έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Παπαβεργής έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 47’ ο Στεργιόπουλος έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα να περάσει όμως δίπλα από το δοκάρι (άουτ).

Στο 70’ ο Στεργιόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο και τους γηπεδούχους να ζητούν χέρι. Η μπάλα στην επιστροφή της έφθασε και πάλι στον Στεργιόπουλο που έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Ηλίας κατάφερε να μπλοκάρει καθώς ήταν σωστά τοποθετημένος.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Ναζιρόπουλος, Τσέτσος).

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Kuci, Κώτης, Δράμης, Μαριεττάκης, Σαλαμαστράκης, Κόκας (57’ Ζαγκότσης), Διακάκης (69’ Κατσούλης), Στεργιόπουλος, Νασσόπουλος, Πάπα
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Βασιλείου (88’ Πολύζος), Πιτσουρδάκης, Γρηγοριάδης, Α. Σαίτης, Ποζατζίδης, Πελέκης, Μπιγκό, Θάνος, Χότζα (65’ Αλ. Σαίτης), Στάππας.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας