Οριστικά στις 22 Μαρτίου το «Monolithos Mountain Race»

Την ευκαιρία για συμμετοχή σ’ έναν ακόμα αγώνα ορεινού δρόμου-περιπέτειας θα έχουν οι αθλητές-αθλήτριες από τη Ρόδο με την τελική απόφαση για διοργάνωση αυτού στον Μονόλιθο με την ονομασία «Monolithos Mountain Race» την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσης της συγκεκριμένης δρομικής συνάντησης με πρωτοβουλία φορέων κι επιχειρήσεων στην περιοχή και με την έγκριση πάντα της ΕΑΣ Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για μια διαδρομή 10χλμ. σε ορεινή, δασική περιοχή σπανίου κάλλους που κάθε χρόνο προσείλκυε πάνω από εκατό δρομείς. Φέτος θα μπορούν να έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές κι αθλήτριες από δεκαπέντε ετών κι άνω, χωρίς να υπάρχει κάποιο αντίτιμο για την παρουσία τους από τους διοργανωτές.

Ήδη στην ΕΑΣ έγιναν οι απαραίτητες συναντήσεις με τους υπεύθυνους του αγώνα για να υπάρξει και η απαραίτητη προκήρυξη, πολύ πιθανόν σήμερα, και να έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος στα χέρια του τις λεπτομέρειες, καθώς και σχεδιαγράμματα των διαδρομών.

Οτιδήποτε λοιπόν αφορά τον αγώνα, τις συμμετοχές, τις βραβεύσεις και περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστά εγκαίρως, για να υπάρξει όσο γίνεται καλύτερη οργάνωση. Στη συνάντηση αυτή θα υπάρξει ιατρική κάλυψη και επίσημη χρονομέτρηση από μέλη του Συνδέσμου Δωδεκανήσου.