Πιο φιλόξενη και με περισσότερες υποδομές η κοιλάδα των Πεταλούδων

Μία τελείως διαφορετική εικόνα θα παρουσιάζει η κοιλάδα των Πεταλούδων όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης, καθώς θα γίνει πιο φιλόξενη και θα αποκτήσει περισσότερες υποδομές για τους επισκέπτες και τις ανάγκες τους.

Στο πλαίσιο αυτό, θα δημιουργηθεί, σταθμός πρώτων βοηθειών που θα λειτουργεί στην περιοχή του χώρου στάθμευσης, όπου θα δημιουργηθούν και τουαλέτες.

Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να ολοκληρώσουν τις παρεμβάσεις που χρειάζονται, ενώ ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Ιατρίδης δηλώνει ότι το στοίχημα για την έγκαιρη αποπεράτωσή τους, θα κερδηθεί.
 


Μάλιστα τόνισε ότι βρισκόμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί κάτι που σημαίνει ότι η κοιλάδα θα είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της στους επισκέπτες της… ανανεωμένη μόλις ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.

Ο κ. Ιατρίδης όπως δήλωσε στη «Ροδιακή», χτες επισκέφθηκε για μία ακόμα φορά το αξιοθέατο και είχε συνάντηση με τους μηχανικούς που έχουν αναλάβει το έργο, και μάλιστα εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την πορεία των εργασιών που περιλαμβάνει η κύρια εργολαβία όσο και για τις υπόλοιπες εργασίες (π.χ. καθαρισμοί) που περιλαμβάνονται στη συμπληρωματική εργολαβία.

Μαζί του ήταν και η πρόεδρος της κοινότητας Ιαλυσού, μέλος της ΔΕΡΜΑΕ Στεφανία Στάγκα, η οποία εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών στην κοιλάδα.