Διαγόρας: Με πάθος για τη νίκη!

Διαγόρας: Με πάθος για τη νίκη!

Διαγόρας: Με πάθος για τη νίκη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 180 ΦΟΡΕΣ

Οι παίκτες του Διαγόρα στοχεύουν σήμερα (2 μ.μ.) απέναντι στο Αιγάλεω, στο δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ­­της Football League

Έχοντας στο μυαλό τους τις λέξεις «αποφασιστικότητα» και «πάθος», οι παίκτες του Διαγόρα είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν σήμερα στις 2 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας το Αιγάλεω, σε παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι «κυανέρυθροι» στοχεύουν να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, διατηρώντας έτσι την επαφή που έχουν με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Απέναντι τους έχουν μια ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς, μιας και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και για τον λόγο αυτό ξέρουν ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και προσηλωμένοι στο πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσουν και που έχουν «δουλέψει» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Η ομάδα του νησιού μας θα παραταχθεί «κομπλέ» σήμερα μιας και δεν υπάρχει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και ο κ. Ρουτζιέρης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Τους κάλεσε όλους να βρίσκονται στα αποδυτήρια και λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα αποφασίσει για τη 18αδα.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει η Ελένη Αντωνίου από τον Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής. Η έμπειρη διαιτητής θα έχει για «βοηθούς» της τους Αντώνη Καλλή (Ανατολική Αττική) και Νίκο Τριαντάφυλλο (Κόρινθο). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Δημήτρης Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου), ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Φωτιάδης.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις
Εκτός από το παιχνίδι του Διαγόρα, σήμερα θα γίνουν άλλα τρία παιχνίδια στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής τα οποία θα ξεκινήσουν στις 3μ.μ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα παίξουν:
Νίκη Βόλου – Τρίγλια Χαλκιδικής
Βέροια – ΟΦ Ιεράπετρας
Τρίκαλα – Θεσπρωτός

«Καμπάνα» στην Ένωση Ασπροπύργου!
Με βαριά «καμπάνα» τιμωρείται η Ένωση Ασπροπύργου. Η Πειθαρχική Επιτροπή, δικαίωσε χθες την Τρίγλια Χαλκιδικής στην ένσταση που είχε κάνει για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιρική Μιχάλη Φράγκου στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική, το οποίο είχε τελειώσει ισόπαλο με σκορ 2 – 2. Αυτό σημαίνει, ότι η ομάδα του Ασπροπύργου χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3 – 0, τις αφαιρούνται τρεις βαθμοί και θα πρέπει να πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο 4.000 ευρώ! Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (μαζί με την Τρίγλια) με 16 βαθμούς! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύλλογος του Ασπροπύργου θα κάνει έφεση.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή