Μαίος Καμπουράκης: Ο Διαγόρας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του!

Με κολακευτικά λόγια για το σύλλογο που υπηρετεί αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που δόθηκε με αφορμή τα 115α γενέθλια του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μαίος Καμπουράκης.

Ο κ. Καμπουράκης κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο σημερινό παιχνίδι με το Αιγάλεω, ενώ εξέφρασε τη συγκατάθεση του «γηραιού» στο ενδεχόμενο μιας νέας αναδιάρθρωσης στις Εθνικές Κατηγορίες. Αναλυτικά, όλη η τοποθέτηση του είναι η ακόλουθη:

«Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο. Το παιχνίδι κόντρα στο Αιγάλεω είναι ένα σημαντικό για εμάς και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και θα αποδείξει για μια ακόμα φορά ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια όπως πρέπει. Στο τέλος θα βγούμε νικητές από το παιχνίδι αυτό. Είμαστε σε συνεννόηση και με τις υπόλοιπες ομάδες της Football League προκειμένου να κάνουμε μια πρόταση από κοινού και να έχει μια νομική υπόσταση.

Εμάς στον Διαγόρα μιας βρίσκει σύμφωνους το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Υπάρχουν και άλλα σενάρια τα οποία ακούγονται και στην Ελλάδα θα ακούγονται συνέχεια, όπως και το ότι μπορεί να ανέβουν τέσσερις ομάδες. Γι’ αυτό ο Διαγόρας είναι σε εγρήγορση και παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Ο Διαγόρας φέτος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του. Είναι μια πεντακάθαρη ομάδα, η οποία αποδεικνύει μέρα με τη μέρα ότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν σε κανέναν γήπεδο. Είναι μια ομάδα που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κανέναν πρόβλημα σε κανέναν σύλλογο που έχει φιλοξενήσει στο νησί.

Είναι η ομάδα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις ως προς την οργάνωση της και με τα αποτελέσματα τα οποία φέρνει. Εύχομαι όταν τελειώσει το πρωτάθλημα ο Διαγόρας να μπορέσει να πραγματοποιήσει μια άνοδο».