Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα και αύριο στη Ρόδο για την κυκλοφορία των οχημάτων

Ανακοινώνεται ότι λόγω διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας που θα πραγματοποιηθούν στη Ρόδο:

α) σήμερα Σάββατο 29-02-2020 από την 13.30΄ έως την 17.30΄ώρα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων επί της πλατείας Κουντουριώτη (χώρος στάθμευσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου). β)

Την Κυριακή 01-03-2020 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων: - από την 10.00΄έως την 11.00΄ώρα και από την 15.15΄ έως την 16.15΄ ώρα επί της οδού 7ης Μαρτίου από τη συμβολή της με την οδό Γαλλίας έως τη συμβολή της με την οδό Γ. Παπανικολάου. - από την 11.00΄ έως την 16.30΄ ώρα, τμηματικά και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, επί των οδών Γ. Παπανικολάου – Κω – Καλύμνου – Ακτή Μιαούλη – Ακτή Κανάρη – επ. οδό Ρόδου Καμείρου – Κρητικά – Ιξιά – Ιαλυσό – Κρεμαστή – Παραδείσι – Σορωνή – Φάνες – Καλαβάρδα – Αρχαία Κάμειρο – Μανδρικό – Κάμειρο Σκάλα – Κρητηνία – Σιάνα – Μονόλιθο – Απολλακιά – Καταβιά – Κιοτάρι – Λάρδο – Πεύκους – Κάλαθο – Χαράκι – Αρχάγγελο – Κολύμπια – Αφάντου – Φαληράκι – Ερμού – επ. οδό Ρόδου Καλλιθέας – Νέα Περιφερειακή οδός – Αυστραλίας – Ακτή Σαχτούρη – 7ης Μαρτίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή - ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.