Σπουδαία κίνηση του Διαγόρα με τον εορτασμό των 115 ετών του συλλόγου

Σπουδαία είναι η κίνηση του Διαγόρα να πραγματοποιήσει μια σειρά από εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 115 ετών του, αφουγκραζόμενος και τις ανάγκες στην τοπική μας κοινωνία.

Οι διαλέξεις σχετικές με την υγεία, την οικονομία και την εκπαίδευση στη Ρόδο από ανθρώπους καταξιωμένους μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν, μακριά από βερμπαλισμούς και δράσεις επίδειξης.

Ακόμα και η πρόσκληση προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη έχει τη δική της σημειολογία και δείχνει πως, πέραν του ηχηρού ονόματος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχει σκοπός για καλό.

Από τις εκδηλώσεις τον Μάρτιο δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική και η διασκέδαση, αυτό όμως συμπληρώνει το όλο παζλ και δεν είναι το βασικό συστατικό τους.

Διότι, για φανταστείτε όλο το νόημα να είχε να κάνει με μια μουσική βραδιά, προβολή από προτζέκτορα φωτογραφιών και τα όποια παρόμοια βλέπουμε ακόμα και από ερασιτεχνικούς, συνοικιακούς συλλόγους.

Όλα τα παραπάνω αποκτούν ξεχωριστό νόημα μόνο αν όλες οι δυνάμεις του συλλόγου δημιουργήσουν έναν πυρήνα κατασκευής των δικών του αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εντάξει, ο Διαγόρας έχει κάνει την αυτοκριτική του και το ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Στεφανίδης. Από ‘κει και πέρα όμως τι; Εδώ είναι που πρέπει να μείνουμε κάπως περισσότερο.

Ο χρόνος πάντως δεν ξέρω αν είναι μαζί μας πια…