Την ικανοποίησή τους εκφράζουν οι 57 εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΡ

Την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα που τους αφορά, εκφράζουν οι 57 εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΡ (των πρώην ΔΕΥΑ Ιαλυσού και Αρχαγγέλου) ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη.


Ειδικότερα, αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, τα εξής:
«Μετά από μια πολύχρονη ψυχική και οικονομική ταλαιπωρία, για πρώτη φορά αισθανόμαστε ότι ένα καλύτερο αύριο ξημερώνει και για εμάς. Η προχθεσινή απόφαση της Δικαιοσύνης, εδραιώνει την πεποίθησή μας ότι είναι το τελευταίο ασφαλές καταφύγιο κάθε πολίτη που ζητά να βρει το δίκιο του.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο μας κ. Αντώνη Καμπουράκη και τον κ. Άκη Δημητριάδη για τις άοκνες, ουσιαστικές και κυρίως ειλικρινείς παρεμβάσεις τους, με στόχο τη δικαίωσή μας αλλά και την προστασία της ΔΕΥΑΡ.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλη Μανέττα και όλο το ΔΣ της Επιχείρησης, τους νομικούς παραστάτες κ. Δήμο Μουτάφη και κα Καλλιρόη Νικολιδάκη, τον Γενικό Διευθυντή μας κ. Γιώργο Υψηλάντη και όλους τους συναδέλφους μας στη ΔΕΥΑΡ. Ξέρουμε ότι κερδίσαμε μια πρώτη μάχη και ότι ο πόλεμος δεν κρίθηκε. Αισθανόμαστε όμως ότι και σ’ αυτόν θα βγούμε νικητές και κυρίως δικαιωμένοι. Γιατί όλοι στέκονται πλάι μας και εργάζονται μαζί μας μεθοδικά και ακατάπαυστα για να συμβεί αυτό.

Την Τρίτη το πρωί, επιστρέφουμε στα πόστα μας, αποφασισμένοι μαζί με όλους τους συναδέλφους μας, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την επίτευξη των στόχων της ΔΕΥΑΡ και την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους πολίτες.»