Ιάλυσος: Πίστη για το θετικό αποτέλεσμα

Να εκμεταλλευτεί το …δώρο που του έκανε χθες ο Διαγόρας νικώντας το Αιγάλεω και κρατώντας το στον ένα βαθμό απόσταση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού θέλει ο Ιάλυσος, ο οποίος έχει δύσκολη αποστολή σήμερα στις 3μ.μ. στην Καβάλα απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα. 

Οι «ερυθροκίτρινοι» αν κάνουν «διπλό» θα περάσουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αφήνοντας πίσω τους τόσο το Αιγάλεω όσο και τον Θεσπρωτό που επίσης έχασε χθες. Θα έχουν κάνει δηλαδή ένα πολύ σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Αλλά ακόμα και ισοπαλία, η ομάδα του νησιού μας «πιάνει» τις άλλες δύο και θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι τρεις βαθμοί όμως σήμερα ενδιαφέρουν άμεσα και την Καβάλα, η οποία αν τους πάρει θα βρεθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι το σημερινό παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, οι παίκτες των οποίων αναμένεται να παίξουν δυνατά, διεκδικώντας τους βαθμούς. Ο τεχνικός του Ιάλυσου Νίκος Παντέλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργου και στον Χειμωνέττο που δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

Διαιτητής θα είναι ο Αρτινός Μπάμπης Αθανασίου και «βοηθοί» του οι Παναγιώτης Τερζόπουλος (Έβρος) και Ηλίας Χάψας (Σέρρες). Παρατηρητής τους θα είναι ο Ξανθιώτης Δημήτρης Σαββόγλου.

Οι υπόλοιποι σημερινοί αγώνες
Άλλοι δύο αγώνες θα γίνουν σήμερα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Θα ξεκινήσουν και αυτοί στις 3μ.μ. και είναι οι ακόλουθοι:
Ένωση Ασπροπύργου – Καλαμάτα
Ιωνικός Νικαίας – Ολυμπιακός Βόλου