Ξεχωριστή στιγμή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το χρυσό της Μαρίας Γάτου

Μια ξεχωριστή στιγμή στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ήταν η διάκριση ξανά για τη Μαρία Γάτου με το χρυσό μετάλλιο στα 60μ., όπως και το ασημένιο στο 200άρι.

Μετά από χρόνια …απουσίας από το βάθρο σε σημαντικές διοργανώσεις, η πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 επέστρεψε και δείχνει ορεξάτη για σημαντικότερες επιδόσεις.

Η πίστη και ο σωστός προγραμματισμός σ’ έναν σύλλογο υγιή και με αναπτυξιακό, πρώτα απ’ όλα πλάνο, μπορούν να φέρουν επιτυχίες, ειδικά αν υπάρχει η ικανότητα και το ταλέντο.

Άλλωστε η Μαρία Γάτου μαζί με τη Νικόλ Κυριακοπούλου λειτουργούν και ως πρότυπα στον σύλλογο, γι’ αυτό οι επιτυχίες σε υψηλό επίπεδο είναι ό, τι καλύτερο για τα πιτσιρίκια.

Αυτό το διάστημα ξεκινάει η προετοιμασία για τους χειμερινούς αγώνες και μπορούν αυτές οι επιτυχίες να είναι η αρχή γι’ ακόμα σημαντικότερες στο εγγύς μέλλον, όταν θα πρέπει ο καθένας ν’ αποδείξει πόσο σωστά λειτουργούν οι ακαδημίες του.

Για να μην παρεξηγηθώ όμως, οφείλω να πω ότι στα Δωδεκάνησα το θέμα της ανάπτυξης και της στήριξης της ΕΑΣ, έχει ξεκινήσει εδώ και δώδεκα χρόνια περίπου, όταν σε άλλες περιοχές ηπειρωτικές δεν την σκέφτονταν καν…

Το καλοκαίρι είναι κοντά, πιστέψτε με, κι έχουμε να δούμε απ’ όλους τους συλλόγους σημαντικές επιδόσεις, γιατί το αξίζουμε, όχι τίποτε άλλο…