Άνετος ο Ηρακλής Μαριτσών

Μετά από ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, ο Ηρακλής Μαριτσών επικράτησε στο γήπεδό του με το ευρύ 5 – 0 της Αθλητικής  Ένωσης Λέρου και παρέμεινε έτσι σε τροχιά τίτλου, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αθλητικό  Όμιλο Πυλίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν η απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Άνοιξαν το σκορ στο 30’ με κοντινή προβολή του Φελεσάκη μετά από προσωρινή απόκρουση του Ντασκαγιάννη σε κεφαλιά του Δράκου.

Στο 55’ μετά από σέντρα του Μπαούρη, ο Χατζηκοσμάς με δυνατό σουτ έκανε το 2 – 0 και στο 678’ ο Φουντουκάκης ανέτρεψε τον Κούρο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Γεωργαλλής.

Στο 75’ ο Φελεσάκης μετά από ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ έκανε το 4 – 0 και στο 82’ ο Γεωργαλλής ανατράπηκε από τον Ντασκαγιάννη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών».

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Μαυρουδής, Κασιώτης).

Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Α. Κουμέντος, Κρητικός, Παπαδημήτρης, Κορλός (67’ Μ. Βασιλώττος), Μπαούρης (75’ Παπακωνσταντής), Ανδρεόπουλος (63’ Κούρος), Λερογιάννης, Φελεσάκης, Χατζηκοσμάς, Δράκος (75’ Πλύγκος), Γεωργαλλής
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Ντασκαγιάννης, Χατζηκωνσταντίνου, Δράκος, Μπασιλάρης, Γκούβας, Τσάτσος, Μεραμπελιώτης (58’ Ακογλάνης), Φουντουκάκης (67’ Καμπόσος), Ταχιράϊ (78’ Κουτούζος), Φουντής, Καράγκιολης.