Θα διατεθούν 2,6 εκατομμύρια για τους δρόμους της Ρόδου

Θα διατεθούν 2,6 εκατομμύρια  για τους δρόμους της Ρόδου

Θα διατεθούν 2,6 εκατομμύρια για τους δρόμους της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 999 ΦΟΡΕΣ

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου στις δημοτικές ενότητες Αρχαγγέλου, Αφάντου, Λίνδου, νότιας Ρόδου, Καμείρου και Ατταβύρου που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Το έργο θα εκτελεστεί από την εταιρία «ΠΙ ΕΝΤ ΣΙ ΝΤΙΒΕΛΟΠΜΕΝΤ ΤΕΧΝΙΚΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ -ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - «P. & C. DEVELOPMENT S.A.» και θα κοστίσει 2.640.000 ευρώ.

Ο ανάδοχος θα πρέπει να το έχει ολοκληρώσει μέσα σε διάστημα πέντε μηνών όπως προβλέπεται από τη σύμβαση που υπεγράφη. Το έργο έχει τίτλο «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ν.ΑΙ. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΑΦΑΝΤΟΥ, ΛΙΝΔΟΥ, ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ» και εκτελείται μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, στις 13 Νοεμβρίου με την οποία κηρύχτηκαν οι δημοτικές ενότητες Αφάντου και Αρχαγγέλου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής καθώς επίσης και μετά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας στις 26 του ίδιου μήνα, με την οποία κηρύχτηκαν οι δημοτικές ενότητες Ρόδου, Ιαλυσού, Πεταλούδων, Καμείρου, Ατταβύρου, Νότιας Ρόδου, Λινδίων και Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου, επίσης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) Ν. Δωδεκανήσου μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες