ΑΣ Ρόδος: Έτοιμο το δελτίο του Καραγιώργη!

Την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα της Ρόδου αναμένεται να έχει την προσεχή Κυριακή ο Καραγιώργης.

Η τελευταία μεταγραφή του Ιανουαρίου, θα είναι το νέο πρόσωπο στην 18αδα μιας και το δελτίο του βρίσκεται στα χέρια των παραγόντων της Ρόδου και ο ίδιος είναι πανέτοιμος για να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Κατά τα άλλα, ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κανταρτζή ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική.

Όλα δείχνουν ότι εκτός 18αδας θα μείνει και ο Μισέλ για προληπτικούς λόγους καθώς νιώθει βαρύ τον δικέφαλο του και αναμένεται να προστατευτεί.

Δωρεάν οι γυναίκες στο γήπεδο!

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε χθες η διοίκηση της Ρόδου. Λόγω του ότι την προσεχή Κυριακή είναι η ημέρα της γυναίκας, αποφάσισε όλες οι γυναίκες να μπουν δωρεάν στο γήπεδο. Στην είσοδο μάλιστα θα τους περιμένει …ένα λουλούδι!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης της Ρόδου, την Κυριακή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, όλες οι γυναίκες που θα έρθουν στο γήπεδο ,η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα προσφέρονται λουλούδια!».

- Διαιτητής από τον Σύνδεσμο της Θεσπρωτίας θα διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής. Πρόκειται για την Ειρήνη Πίγγιου η οποία θα έχει για «βοηθούς» της τους Χαράλαμπο Χλεμπογιάννη (Φωκίδα) και Μάριο Ναζιρόπουλο. Παρατηρητής τους θα είναι ο Βαγγέλης Κατσιδώνης.