ΔΕΥΑΡ: «Τα τέλη έργων που εισπράττονται, επιστρέφονται με έργα στους πολίτες!»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑΡ ενημερώνει ότι δημοπρατήθηκαν δύο ακόμη έργα συντήρησης των δικτύων στο νησί της Ρόδου.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Σε εντατικούς ρυθμούς και συνεπής στους στόχους και στο πρόγραμμά της, η Διοίκηση της ΔΕΥΑΡ δουλεύει πυρετωδώς για να καλύψει τις ανάγκες όλου του νησιού.

Άλλα δύο έργα δημοπρατήθηκαν από την ΔΕΥΑΡ και αφορούν «ΑΡΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕΥΑΡ στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ – ΚΑΜΕΙΡΟΥ – ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ» και «ΑΡΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕΥΑΡ στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΡΟΔΟΥ – ΙΑΛΥΣΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» προϋπολογισμού για κάθε έργο 496.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Με τα έργα αυτά η ΔΕΥΑΡ εξασφαλίζει την διαθεσιμότητα εξωτερικών συνεργατών, που με τα συνεργεία τους (μηχανήματα, προσωπικό και υλικά) θα συνδράμουν στην αποκατάσταση των βλαβών και στη συντήρηση των εγκαταστάσεων της, εκεί που η ίδια δεν προλαβαίνει ή αδυνατεί να παρέμβει με τα δικά της αντίστοιχα μέσα.

Οι προσφορές των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών διαγωνισμών θα κατατεθούν το αργότερο έως τις 13/03/2020.

Το έργα χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΡ. Τα τέλη έργων που εισπράττει η ΔΕΥΑΡ, επιστρέφονται με έργα στους πολίτες!

Η ΔΕΥΑΡ αλλάζει, ανασυγκροτείται και με προσεκτικά και μεθοδικά βήματα οργανώνεται για να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών με αμεσότητα σε κάθε γωνιά του νησιού και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην ΔΥΤΙΚΗ και ΒΟΡΕΙΟ πλευρά του, από τις Πεταλούδες, την Κάμειρο έως και τον Αττάβυρο και από την Ιαλυσό, την Ρόδο έως και την Καλλιθέα.