Συνεδρίαση της Περιφέρειας σε Κω ή Λέρο προτείνει ο Νίκος Κανταρζής «για να βιώσουν την αγωνία της τοπικής μας κοινωνίας»

Συνεδρίαση της Περιφέρειας σε Κω ή Λέρο προτείνει ο Νίκος Κανταρζής «για να βιώσουν την αγωνία της τοπικής μας κοινωνίας»

Συνεδρίαση της Περιφέρειας σε Κω ή Λέρο προτείνει ο Νίκος Κανταρζής «για να βιώσουν την αγωνία της τοπικής μας κοινωνίας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά, απέστειλε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Κανταρζής, μέσω της οποίας ζητάει την παρέμβασή του για να γίνει η επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου σε Κω ή Λέρο.

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

Προς: Τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά

Κοιν.: Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Δ.Σ. Δήμου Κω

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Δήμαρχε,

Παρακολουθούμε με αγωνία το τελευταίο διάστημα τα τεκταινόμενα στο νησί μας σε σχέση με τομεταναστευτικό πρόβλημα και την ορθή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε σχέση με τα κλειστά κέντρα και τον κίνδυνο να καταστεί η Κως ένα νησί – αποθήκη ψυχών.

Δυστυχώς η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να εθελοτυφλεί, υποστηρίζοντας ότι η επιλογή της κυβέρνησης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θεωρώ ότι το ελάχιστο που θα μπορούσε να προσφέρει η Περιφερειακή Αρχή σε αυτή την κρίσιμη φάση που περνά η Κως και η Λέρος, είναι να ορίσει ως τόπο διεξαγωγής του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου το ένα από τα δύο (2) νησιά που δοκιμάζονται από τη μεταναστευτική κρίση.

Την πρόταση αυτή καταθέσαμε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά την απαξίωσε και η Πρόεδρος και ο Περιφερειάρχης.

Για το λόγο αυτό, παρακαλώ να πιέσετε και εσείς ως Δήμαρχος, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου της Κω, με επιστολή σας, στην οποία θα καλείτε την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, να συνεδριάσουμε τον Μάρτιο στο νησί της Κω, ούτως ώστε το σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων να βιώσουν την αγωνία της τοπικής μας κοινωνίας.

Σας ευχαριστώ,

Νίκος Κανταρζής
Περιφερειακός Σύμβουλος

Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κω: 35χρονη πυρπόλησε μοτοποδήλατο και συνελήφθη επιτόπου

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Κω

Ημερίδα για τον θαλάσσιο τουρισμό θα γίνει στην Κω

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθούν οι γονείς του βρέφους που πέθανε στην Κω

Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους στην Κω

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου