«Παγωμένες» οι κρατήσεις στον τουρισμό λόγω κορωνοϊού

«Παγωμένες» οι κρατήσεις στον τουρισμό λόγω κορωνοϊού

«Παγωμένες» οι κρατήσεις στον τουρισμό λόγω κορωνοϊού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1088 ΦΟΡΕΣ

Μιλώντας στον Ρ/Σ SKY ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, τόνισε ότι η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με γρήγορα αντανακλαστικά αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και υπογράμμισε ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα στις πύλες εισόδου της χώρας, σε λιμάνια και αεροδρόμια.

«Δεν υπάρχουν ακυρώσεις, υπάρχει όμως αναμονή από τους τουρ οπερέιτορ. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να δούμε ποιες είναι οι τάσεις. Συνιστώ ψυχραιμία. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και η κυβέρνηση δεν αφήνει τίποτα στην τύχη», ανέφερε σχετικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου Γιώργου Ματσίγκου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει στάση αναμονής ως προς τις κρατήσεις από τους Τ.Ο., ενώ αποκάλυψε ότι η αεροπορική εταιρεία Lufthansa καθήλωσε 150 αεροσκάφη.

Ο κ. Ματσίγκος τόνισε ότι μετά και τη ματαίωση της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στο Βερολίνο, λόγω κορωνοϊού, που αποτελεί βαρόμετρο για τον τουρισμό, υπάρχει κλίμα αβεβαιότητας, ενώ είναι άγνωστο επί του παρόντος εάν θα πραγματοποιηθεί η τουριστική έκθεση της Μόσχας, η μεγαλύτερη στην ανατολική Ευρώπη.

Ο κ Ματσίγκος επισήμανε ότι ο κόσμος επηρεάσθηκε ψυχολογικά από τις εξελίξεις και το τελευταίο που σκέφτεται είναι οι διακοπές.

Διαβάστε ακόμη

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη