Ξεκινούν οι αγώνες του Υγρού Στίβου Ρόδου

Στο κολυμβητήριο της Νίκαιας απέναντι στις ομάδες του Ιωνικού, της Χίου, της Ηλιούπολης και της ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα και αύριο η γυναικεία ομάδα πόλο του Υγρού Στίβου Ρόδου, στο πλαίσιο του Α’ Γύρου για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας και αισιοδοξεί για μια καλή και αξιοπρεπή παρουσία.

Με  έναν συνδυασμό παλιών και νέων κοριτσιών με διάθεση και  όραμα για διάκριση, η ομάδα από τη Ρόδο δούλεψε πολύ στο αγωνιστικό της σχέδιο και έχει βελτιωθεί σε πολλά επίπεδα, με κύριο άξονα την επίθεση, ώστε του χρόνου να το παλέψει για την άνοδο.

Η ομάδα θα στηριχτεί στις Άννα Καμπέρη, Jewls Βενιζέλου, Πόλυ Συμιξή, Ελευθερία Πανηγύρη, Νίκη Χριστοδούλου, Ροδούλα Καραβόλια, Σταματία Γρηγορίου, Ντέπη Καμπέρη, Ευδοξία Μηναΐδη και Δικαία Σαχίνη.

Ο Α’ Γύρος  αυτής της φάσης θα κρίνει πολλά στη «μάχη» της πρόκρισης στα τελικά, αλλά με τον Β’ Γύρο να ακολουθεί σε δύο μήνες ο Υγρός Στίβος Ρόδου θα έχει το χρόνο να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις, που θα κριθούν απαραίτητες, για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.