Ιάλυσος: «Τελικός» στο «Οικονομίδειο»

Με το παιχνίδι του Ιάλυσου απέναντι στην Ένωση Ασπροπύργου που θα γίνει σήμερα στις 2.30 μ.μ. στο «Οικονομίδειο», ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. 

Είναι ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι και για τους δυο συλλόγους οι οποίοι θέλουν τους βαθμούς στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Για την ομάδα του νησιού μας είναι ένας ακόμα «τελικός» δεδομένου ότι αγωνίζεται στο γήπεδό της και φιλοδοξεί με τη βοήθεια και του κόσμου να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κάνει έτσι ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την ανανέωση της συμμετοχής της στην κατηγορία. Μετά την εκτός έδρας ήττα στην Καβάλα, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους. Θα προσπαθήσουν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς και να επιβάλλουν από το ξεκίνημα τον δικό τους ρυθμό.

Μέσα και ο Χειμωνέττος
Κανονικά πήρε μέρος στο χθεσινό πρόγραμμα και ο Κώστας Χειμωνέττος. Ο παίκτης δείχνει ότι είναι καλύτερα και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι στη 18άδα της σημερινής αναμέτρησης. Η τελική επιλογή θα γίνει βέβαια από τον προπονητή Νίκο Παντέλη λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. «Εκτός» θα είναι σίγουρα ο τραυματίας Κονέ ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι επιστρέφει ο Γιώργου ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί γιατί είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από τον Σύνδεσμο της Πιερίας και «βοηθοί» του θα είναι οι Κώστας Βρούζος (Πιερία) και Αντώνης Κουκούνης από την Καβάλα. «Τέταρτος» θα είναι ο Αλέξανδρος Μέγας (Πιερία) ενώ παρατηρητής τους ορίστηκε Ιωακείμ Ευθυμιάδης από την Δράμα.