Διαγόρας: Αναχωρεί με αισιοδοξία  για τον Βόλο

Αναχωρεί σήμερα για τον Βόλο η αποστολή του Διαγόρα με αφορμή το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον τοπικό Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Football League. 

Σε αυτήν αναμένεται να μην βρίσκεται ο Γλυνός λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αριστερό του αστράγαλο.  Ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν το «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το πρωί και αμέσως μετά θα γνωστοποιηθεί και η 18αδα που θα ταξιδέψει το μεσημέρι.

Οι σημερινοί αγώνες
Εκτός από την αναμέτρηση του Ιάλυσου που διεξάγεται σήμερα, θα πραγματοποιηθούν και άλλα δυο παιχνίδια τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Πρόκειται για το ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα με τους φιλοξενούμενους που είναι πρωτοπόροι να φιλοδοξούν να μη χάσουν αλλά και για το Αιγάλεω – Θεσπρωτός που αναμένεται να κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής. Και τα δυο αυτά παιχνίδια, θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.