Η μία αναβολή μετά την άλλη στον στίβο...

Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν προχθές, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, οι διοργανωτές του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων, ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου, αναβάλλεται.

Έτσι, δεν θα έχουν την ευκαιρία αρκετοί Δωδεκανήσιοι να ζήσουν φέτος αυτή την εμπειρία, μεταξύ αυτών και ο Μιχάλης Χατζηιωάννου, που θα συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τα χρώματα του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, με σκοπό έναν καλό χρόνο.  

Μάλιστα οι διοργανωτές θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση μέσω του ΣΕΓΑΣ, για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου και όλα τα τεχνικά ζητήματα, που αφορούν τη διοργάνωση.

Τι θα γίνει με τις τοπικές διοργανώσεις
Εξάλλου, σήμερα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, το οποίο θα συζητήσει τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και θα προχωρήσει στις ανάλογες αποφάσεις, σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητές της.

Αυτό αγγίζει φυσικά και τον τοπικό στίβο με δεδομένο και τον προγραμματισμό γι’ αρκετές διοργανώσεις το επόμενο διάστημα, όπως αυτή της ημερίδας ρίψεων του ΑΟ Σταματίου το ερχόμενο Σάββατο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» και του κυριακάτικου αγώνα δρόμου 10χλμ. του Ανταίου στην Κρεμαστή. Κανείς δεν ξέρει όμως τι θα γίνει και με τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, αφού μπορεί ακόμη και ν’ αλλάξουν ημερομηνία.

Ο στίβος άλλωστε έχει τις ιδιαιτερότητές του και δεν είναι όπως τα ομαδικά αθλήματα, οι αγώνες στα οποία διεξάγονται απλώς κεκλεισμένων των θυρών... 

Αναβλήθηκε η συνέντευξη για το Run Greece
Εκτός όλων των παραπάνω, αναβλήθηκε και η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της σειράς αγώνων Run Greece της νέας χρονιάς, στους οποίους περιλαμβάνεται κι αυτός της Ρόδου, που ήταν προγραμματισμένη για χθες.

Η νέα ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου, θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Κανονικά η γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ
Όπως είναι γνωστό με βάση το Νόμο και το καταστατικό του, ο ΣΕΓΑΣ οφείλει να πραγματοποιήσει τη γενική του συνέλευση εντός του Μαρτίου, όπως κάνουν οι περισσότερες  αθλητικές ομοσπονδίες. 

Η γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα κανονικά την Παρασκευή 13/3 και σε περίπτωση μη απαρτίας το Σάββατο 14/3,  διότι δεν συντρέχει λόγος αναβολής της, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, παρουσία κι εκπροσώπων φυσικά από τα Δωδεκάνησα.