Πρωτάθλημα Κ14: Πολύτιμη νίκη για τους Πάνθηρες

Σημαντική νίκη με σκορ 2 – 1 επί του ΑΕΡΑ πέτυχαν οι Πάνθηρες (Κ14) οι οποίοι έμειναν πλέον μόνοι τους στη 2η θέση της βαθμολογίας (με 30 βαθμούς), αφήνοντας στην 3η την ομάδα του Αφάντου με 27 βαθμούς (στην 1η θέση βρίσκεται ο ΑΟ Σύμης με 33 βαθμούς).

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και η ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε και τα δυο της τέρματα. Στην επανάληψη, ανέβηκαν οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν αρκετά μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Οι Πάνθηρες όμως έκαναν σωστή διαχείριση και πανηγύρισαν έτσι το «τρίποντο».

Στο 8′ ο Οσμενάι με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κουρδουκλά κάνοντας το 1 – 0.
Στο 32′ από πάσα του Σαλλούφι από τα αριστερά, ο Ζανεττής έφυγε στον κενό χώρο, πρόλαβε στην έξοδο τον Κουρδουκλά και με πλασέ έκανε το 2 – 0.

Στο 36′ ο Χρ. Αποστολάκης έκανε μια ατομική προσπάθεια και αν φάνηκε να του φεύγει η μπάλα σε θέση αριστερά μέσα στην περιοχή, έβαλε την κόντρα και την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσέτσος (Αυγενικού, Γιαννούλης)
 

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ:
Mucaku, Μπίντα, Μυλωνάκης, Μ. Πατρού, Χρ. Πατρού, Μόλι, Οσμενάι, Ζανετής, Τοπάλ, Σαλλούφι, Παπαδόπουλος (Στον πάγκο ήταν οι Κρητικός, Καρδούλιας, Μυλωνάκης, Ζουρίδης, Σταματίου, Ρέγκλης, Πολίτσι)

ΑΕΡΑ: Κουρδουκλάς, Χρ. Αποστολάκης, Ζέκιος, Λέντζας, Καλογήρου, Πελός, Ν. Αποστολάκης, Tabaku, Κάβουρας, Παπαγιάννης, Χρηστίδης (Στον πάγκο ήταν οι Συμιακός, Θεοδοσίου, Μαύρος, Χασκάι, Δρακιού)