Διαγόρας: Όλα για την άνοδο!

Για τα καλά στο …κόλπο της ανόδου μπαίνει πλέον ο Διαγόρας μετά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής. Το δικό του σπουδαίο «διπλό» στο Βόλο αλλά και ο καλός συνδυασμός των αποτελεσμάτων (ήττες Ιωνικού, ΟΦ Ιεράπετρας και Καβάλα), βάζουν την ομάδα του νησιού μας σε απόσταση βολής από την προνομιούχο 2η θέση, από την οποία υπολείπεται μόνο δυο βαθμούς πλέον και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Οι «κυανέρυθροι» νιώθουν πιο δυνατοί από ποτέ και αποφασισμένοι να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, «χτυπώντας» με πολλές ελπίδες πλέον την άνοδο. Όπως έχει φανεί, το τελευταίο διάστημα ο Ιωνικός δεν …πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, οπότε οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη πιστεύουν ακράδαντα ότι μπορούν να τον προσπεράσουν και να κατακτήσουν αυτοί την 2η θέση.

-Χωρίς τους Γεωργίου και Ευαγγελιδάκη θα «κατέβει» ο Διαγόρας στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με την Τριγλία Χαλκιδικής. Και οι δυο παίκτες έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι αυτό. Οριακά προλαβαίνει να δώσει το παρών ο Γλυνός ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις!
Ο κορωνοϊός επηρεάζει και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η διοίκηση του Διαγόρα για τον εορτασμό των 115 ετών από την ίδρυση του συλλόγου οι οποίες και ακυρώνονται. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο «γηραιός» χθες:

«Mε αφορμή τα προληπτικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και που ισχύουν από σήμερα και για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, σχετικά με την επιδημία του κορωνοϊού, η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στις 24 και 25 Μαρτίου 2020 στη Ρόδο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 115 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου.

Ο «γηραιός» ζητά την κατανόηση των μελών και φίλων του, όπως και όλων των Ροδιτών. Τα έκτακτα μέτρα αφορούν τη συγκράτηση της τοπικής μετάδοσης του νέου κορονοϊού και στα οποία καλούμαστε να πειθαρχήσουμε για το καλό όλων μας».