Στάθης Γκουντελίτσας: «Έχουμε και ουσιαστικές ελπίδες»

«Θα κάνουμε τον αγώνα μας μέχρι και το τέλος!». Αυτό επεσήμανε ο προπονητής της Δόξας Καρδάμαινας προς την «Αθλητική Ροδιακή» όταν ρωτήθηκε σχετικά με την «μάχη» της παραμονής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο νεαρός τεχνικός επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες, θα τις εξαντλήσουμε όλες. Αν τελικά σωθούμε ή όχι δεν το γνωρίζω αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι ελπίδες μας πέρα από τις μαθηματικές είναι και ουσιαστικές.

Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας όμως. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν μας μένει κάτι άλλο. Θα τα δώσουμε όλα. Θα κάνουμε το ταξίδι μας, θα το απολαύσουμε και αν σωθούμε, σωθήκαμε».

Αναφερόμενος στο μεγάλο προβάδισμα που πήρε ο ΑΟ Πυλίου σε ότι έχει να κάνει με την κορυφή της βαθμολογίας, τόνισε τα ακόλουθα:

«Μετά το …δώρο του Απόλλωνα Καλυθιών, πιστεύω ότι πλέον ο ΑΟ Πυλίου είναι το μεγάλο φαβορί και πλέον εξαρτάται από τους ίδιους. Δίκαια ήρθαν έτσι τα πράγματα διότι είναι πιο καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».