Ιάλυσος: Σήμερα τα σπουδαία;

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση που έχει ασκήσει η ΠΑΕ Ιάλυσος κατά της πρωτόδικης απόφασης να χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας στα χαρτιά. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι παράγοντες του Ιάλυσου, η αρμόδια επιτροπή θα συνεδριάσει σήμερα αν και κρατάνε και μια … «πισινή» δεδομένου ότι η εκδίκαση ήταν να γίνει την περασμένη εβδομάδα αλλά πήρε αναβολή.

Είναι μια υπόθεση πάντως που μπορεί να αλλάξει αρκετά τα δεδομένα στη «μάχη» της παραμονής,  αν οι «ερυθροκίτρινοι» δικαιωθούν. Και αυτό διότι το παιχνίδι θα οριστεί εκ νέου και η ομάδα του νησιού μας θα έχει μια επιπλέον ευκαιρία να διεκδικήσει και άλλους βαθμούς στη «μάχη» που δίνει για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Κατά τα άλλα, σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά θέματα, η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια συνεχίστηκε και χθες κανονικά με το Νίκο Παντέλη και τους συνεργάτες του να γυμνάζουν τους «ερυθροκίτρινους» με αμείωτους ρυθμούς.
Το ευχάριστο είναι ότι συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα όλοι οι παίκτες.

Σοβαρή «γκέλα» της Βέροιας!
Το παιχνίδι με την Καλαμάτα στα χαρτιά χάνει η Βέροια! Και αυτό διότι χρησιμοποίησε παίκτη ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Στέλιο  Μαραγκό ο οποίος είχε συμπληρώσει έξι κάρτες μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής. Με βάση το νέο κανονισμό κανένας παίκτης δεν μπορεί να εκτίσει ποινή δυο αγωνιστικών στα δυο τελευταία παιχνίδια. Ο παίκτης έπρεπε να εκτίσει την ποινή στα παιχνίδια της 23ης και της 24ης αγωνιστικής κάτι που πλέον δεν μπορεί να γίνει καθώς χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα με την Καλαμάτα που ήταν για την 23η αγωνιστική!
 Εκτός από την ήττα στα χαρτιά με 3 – 0, αφαιρούνται και τρεις βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία της Βέροιας.