Επιστροφή εισιτηρίων του Κολοσσού...

Επισήμως ο Κολοσσός ανακοίνωσε πως ο αγώνας με τον Ιωνικό Νικαίας το ερχόμενο Σάββατο (15.30) στο κλειστό της Καλλιθέας θα γίνει χωρίς θεατές ως μέτρο για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μάλιστα όλοι όσοι προμηθεύτηκαν ήδη τα εισιτήριά τους για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, θα μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της ΚΑΕ μέχρι και αύριο (10.00-14.00), για να τους επιστραφούν τα χρήματά τους. 

Η ανακοίνωση του Κολοσσού: 
«O Κολοσσός H Hotels ενημερώνει, πως λόγω της ανακοίνωσης των έκτακτων μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού από το Υπουργείο Υγείας, ο αγώνας με τον Ιωνικό Νικαίας Affidea, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (14/3, 15:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο κλειστό της Καλλιθέας.

Για τον λόγο αυτό, ενημερώνουμε του φιλάθλους μας ότι η προπώληση των εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση ακυρώνεται, ενώ όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη το εισιτήριό τους μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της ομάδας μας, μέχρι την Πέμπτη 12 Μαρτίου και ώρες 10:00 με 14:00, ώστε να τους επιστραφούν τα χρήματά τους. Η είσοδος απαγορεύεται και για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας».