Eπίσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υφυπουργού Άμυνας στο Αγαθονήσι

Eπίσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υφυπουργού  Άμυνας στο Αγαθονήσι

Eπίσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υφυπουργού Άμυνας στο Αγαθονήσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 299 ΦΟΡΕΣ

Το Αγαθονήσι επισκέφθηκαν την Παρασκευή 06-03-2020 ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος και ο Υφυπουργός Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, όπου και διανυκτέρευσαν.

Κατά την παραμονή τους στο νησί είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Κόττορο, ο οποίος έθεσε όλα τα προβλήματα και θέματα που απασχολούν το Αγαθονήσι και συζήτησαν και με αρκετούς κατοίκους του νησιού για όλα τα θέματα.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος κ. Κόττορος ανάφερε: «Σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, είχαμε αρκετό χρόνο και έγινε συζήτηση εφ' όλης της ύλης, για τα θέματα και τα προβλήματα όχι μόνο του Αγαθονησίου, αλλά και άλλων μικρών νησιών ιδίως, που απασχολούν τους κατοίκους. Ο κ. Αντιπρόεδρος και ο κ. Υφυπουργός τους άκουσαν όλους με προσοχή και έδειξαν ενδιαφέρον και τη πρόθεσή τους να βοηθήσουν όσο και όπως μπορούν.

Παρακάλεσα τον κ. Αντιπρόεδρο να μεταφέρει την αγάπη και τους θερμούς χαιρετισμούς των ακριτών του Αγαθονησίου στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης και του Υπουργούς και την παράκληση να διεκπεραιώνονται πιο σύντομα υποθέσεις και προβλήματα που φτάνουν στα γραφεία τους από τα μικρά νησιά της Πατρίδας μας».

Διαβάστε ακόμη

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Ορκίστηκε για 5η συνεχόμενη θητεία ο Βαγγέλης Κόττορος Δήμαρχος του ακριτικού Αγαθονησίου και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αγαθονήσι: Παρέμβαση από το υπουργείο Ναυτιλίας

Αγαθονήσι: Ένα μήνα χωρίς πλοίο νησί – Στα όριά τους οι κάτοικοι

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση ζητά ο δήμαρχος Αγαθονησίου

Δήμαρχος Αγαθονησίου εξελέγη ξανά ο Ευάγγελος Κόττορος

Στην τελική φάση η μελέτη του έργου: «Επέκταση Λιμένα Αγαθονησίου»

Αγαθονήσι: Εκεί όπου ο χρόνος κυλάει με άλλη ταχύτητα