Η επόμενη μέρα  στη Μαλώνα…

Έναν απολογισμό του αγώνα με την Αναγέννηση Έμπωνα κάνει μέσω ανακοίνωσής του ο Άγιος Γεώργιος, αφήνοντας και κάποιες αιχμές…

Μετά τον αγώνα κορυφής στη Β’ Κατηγορία την περασμένη Κυριακή στη Μαλώνα, όπου Άγιος Γεώργιος και Αναγέννηση Έμπωνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, οι γηπεδούχοι εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Έχοντας ηρεμήσει άπαντες από το χθεσινό μεγάλο ντέρμπι με την Αναγέννηση που πραγματικά τα είχε όλα και απόλαυσε αρκετός κόσμος που κατέκλυσε τις εξέδρες, θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στους φιλάθλους μας για την δυναμική τους παρουσία που πραγματικά αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη.

Τους θέλουμε μαζί μας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αλλά και σ’ αυτούς της Αναγέννησης που πρόσφεραν ένα “χορταστικό” παιχνίδι και απέδειξαν και οι δύο πως άξια αποτελούν διεκδικητές ανόδου.

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι δύο επόπτες Κόττορος και Κωτσόπουλος που ήταν άψογοι, όπως και ο διαιτητής Κακουλίδης στις αποφάσεις του με εξαίρεση την επίμαχη φάση του 65ου λεπτού, όπου άποψη μας είναι πως θα έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι μετά τα όσα συνέβησαν και κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα του ίδιου και παικτών μας.

Γι’ αυτά περιμένουμε την σωστή κρίση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΔ και να αναρωτηθεί αν ανέχεται και θέλει τέτοιες συμπεριφορές στα γήπεδα.

Τέλος, ό,τι και να πούμε για το πάθος και την ψυχή των ποδοσφαιριστών μας είναι λίγο.

Φέτος η προσπάθεια είναι άκρως επιτυχημένη, ό,τι και αν συμβεί στο τέλος. Ο Άγιος Γεώργιος επέστρεψε και το οφείλει στα παλικάρια του που έφεραν πίσω τον κόσμο και με την εικόνα τους έδειξαν πως δεν έχουν ταβάνι.

Τα καλύτερα έρχονται!».