Στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Χριστόφορος Μερούσης

Ο πρωταθλητής του Μαραθωνίου Χριστόφορος Μερούσης θα λαμπρύνει με την παρουσία του το Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 3 Μαΐου, για 7η φορά. 

Ο Χριστόφορος Μερούσης, που είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο Μαραθώνιο, στην κλασική διαδρομή, θα δώσει για πρώτη φορά το «παρών» στο Μαραθώνιο Ρόδου, προσκεκλημένος τιμητικά της Οργανωτικής Επιτροπής που αναγνωρίζει την αξία του και την σπουδαία προσωπικότητα του.

Για την παρουσία του Χριστόφορου Μερούση στη Ρόδο, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μαριέτα Παπαβασιλείου, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ανταπόκριση του κορυφαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου, Χριστόφορου Μερούση στο κάλεσμα μας. Η συμμετοχή του μας τιμά ιδιαίτερα και ενισχύει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό προφίλ του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους, τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη,  τον Ταξίαρχο, Βασίλη Βράντζα, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Α’ Δωδεκανήσου, Θέμη Καλαμάτα και βεβαίως, τον Διοικητή της ΥΦΑΑ, Ηρακλή Δεσκουλίδη».

Οι εγγραφές συνεχίζονται για τα αγωνίσματα: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/