Αναβάλλονται οι αγώνες στο μπάσκετ

Χωρίς αγώνες μπάσκετ θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες, μετά και την απόφαση της ΕΟΚ και στη συνέχεια της Τοπικής Επιτροπής, αφού επικρατεί σύγχυση όσον αφορά τη χρήση των εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. 
«Οι  εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με  τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας. Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις».

Η ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.
«Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, μέχρι νεωτέρας».