«Πρέπει να δούμε και τις υποδομές!»

Την πρώτη του προπόνηση με την καινούργια του ομάδα, τον Ηρακλή Μαριτσών έκανε χθες ο Γιώργος Σάββενας! Είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους παίκτες στα αποδυτήρια και αμέσως μετά εκτέλεσε το πρόγραμμα του. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στον Ηρακλή από προχθές το βράδυ, όπου η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό τεχνικό που μέχρι και πριν από μερικές ημέρες προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Άρη Αρχαγγέλου. Ο ίδιος μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», είπε τα ακόλουθα:

«Είχα πει ότι η θητεία μου στον Άρη θα έληγε το προσεχές καλοκαίρι μαζί με το τέλος της θητείας αυτής της διοίκησης. Πιστεύω ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου στην ομάδα ενώ κάπου και εγώ είχα κουραστεί από τις καθημερινές μετακινήσεις στον Αρχάγγελο. Μίλησαν οι δυο πρόεδροι και τα βρήκαν μεταξύ τους και έτσι η συνεργασία μου με τον Άρη ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα και κατέληξα στον Ηρακλή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη για τα δυο χρόνια παρουσίας μου εκεί και την άψογη συνεργασία που είχαμε με τους παίκτες και την διοίκηση. Ευχαριστώ και τον κόσμο. Εύχομαι ότι καλύτερο στον σύλλογο».

Σε ερώτηση για τους στόχους που έχει από εδώ και πέρα η νέα του ομάδα, ο Ηρακλής, είπε:
«Μαθηματικά ο Ηρακλής διεκδικεί ακόμα τον τίτλο. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε επίσης και το κύπελλο που αποτελεί έναν ακόμα στόχο. Πάμε για ότι καλύτερο προκύψει».

Αναφερόμενος στη νέα χρονιά, είπε τα ακόλουθα:
«Ακόμα δεν ξέρω ποιοι θα είναι οι στόχοι της νέας χρονιάς. Είναι κάτι που θα το συζητήσουμε τη διοίκηση. Ο Ηρακλής δυο χρόνια τώρα πρωταγωνιστούσε αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να δούμε και λίγο παραπάνω τις υποδομές. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία πάντα. Από εκεί και πέρα βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».