Αναβολή στην Basket League

Όπως ήταν γνωστό το τελευταίο διήμερο άλλωστε, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τελικά χθες κι επισήμως την αναβολή της 21ης αγωνιστικής στην Basket League, στο πλαίσιο των όποιων μέτρων λαμβάνονται, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Στην αρχή οι διοργανωτές του πρωταθλήματος, όπου συμμετέχει κι ο Κολοσσός, είχαν ανακοινώσει πως οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που θα ίσχυε και γι’ αυτόν των «θαλασσί» το ερχόμενο Σάββατο με τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό της Καλλιθέας. Χθες όμως συνεδρίασε το Δ.Σ.  κι αποφάσισε να μην διεξαχθούν οι αγώνες του πρωταθλήματος το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου.

Να σημειωθεί πως απόφαση γι’ αναβολή αγώνων σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο είχε πάρει η ΕΟΚ από προχθές, η οποία όμως δεν έχει υπό την ευθύνη της το πρωτάθλημα της Basket League. Το πότε θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα πάντως της μεγαλύτερης εγχώριας κατηγορίας είναι άγνωστο, αφού γι’ αυτό θα αποφασίσει μετά από νέα συνεδρίασή του το Δ.Σ.

Η ανακοίνωση για την απόφαση της αναβολής: 
«Kατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας που ελήφθη ομόφωνα σήμερα (12/3), η διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής της EΚΟ Basket League που είχε ορισθεί για τις 14 και 15 Μαρτίου 2020 αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.  

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού και θα συνεδριάσει  για να λάβει απόφαση για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος».