Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή η καραντίνα στην ψυχή μας μέχρι να ξεμπερδέψουμε με τον κορωνοϊό και να βρούμε με τι άλλο θ’ ασχοληθούμε, ακόμα και σε αθλητικό επίπεδο.

Πάνε, λέει, γι’ αναβολή ένα σωρό αγώνες , ακόμα και στο Champions League με το Europa, που φαίνεται να είναι από τις πιο… ανθεκτικές διοργανώσεις και δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Άλλοι λένε θα ξεμπερδέψουμε μέχρι τον Ιούνιο… Φάγαμε δηλαδή, την ουρά και μας έμεινε το βόδι. Τόσες φορές χρειάστηκε να περιμένουμε, γιατί να μην το κάνουμε και τώρα;

Να δούμε πώς θα το πάνε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ή το Euro το καλοκαίρι, που ήταν να γίνει ως επετειακή διοργάνωση σ’ ένα σωρό πόλεις ανά την Ευρώπη.

Ο πανικός μάς κυριεύει και παίρνουμε μάλλον την πιο ανώδυνη απόφαση, προκειμένου να ‘χουμε τη συνείδησή μας καθαρή και να μην μας καταλογίσει κανείς το παραμικρό.

Κάθε μέρα βλέπουμε κι ακούμε διαφορετικά πράγματα, μέχρι κι εμείς που είπαμε να κάνουμε κάτι για ν’ απεμπλακούμε δημοσιογραφικά από τον κυκεώνα της καθημερινότητας.

Τώρα είμαστε στο «περίμενε» και για το τοπικό ποδόσφαιρο, μπας και βγει από στιγμή σε στιγμή καμιά ανακοίνωση γι’ αναβολές κι αρχίσουμε να κάνουμε αναφορές στο παρελθόν και το πώς κυλούσε η αθλητική ζωή παλιά…