Βάζει λουκέτο παντού ο Κολιάδης!

Στο οριστικό κλείσιμο όλων των γηπέδων που ανήκουν στον ΔΟΠΑΡ ετοιμάζεται να προχωρήσει ο πρόεδρος του Οργανισμού Αλέξης Κολιάδης λόγω των δυσμενών εξελίξεων που σημειώνονται λόγω του κορωνοϊού! Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αργά χθες το απόγευμα, ο κ. Κολιάδης αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα πως προτίθεται να βάλει λουκέτο σε όλα τα γήπεδα του ποδοσφαίρου όχι μόνο για τους αγώνες αλλά ακόμα και για τις προπονήσεις των ποδοσφαιριστών, πέραν τις 18 Μαρτίου που ανακοίνωσε χθες η ΕΠΣΔ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί κανένα από τα παιχνίδια των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου τα οποία θέλοντας και μη θα μπουν σε καραντίνα τουλάχιστον δυο εβδομάδων.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, το σκεπτικό του κ. Κολιάδη είναι ότι αφενός δεν έχει νόημα να γίνονται ερασιτεχνικά παιχνίδια χωρίς την παρουσία του κόσμου και αφετέρου κινδυνεύουν οι αθλητές αλλά και όσοι θα εμπλέκονται με τα παιχνίδια αυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ σκέφτηκε να βάλει το λουκέτο από αυτή την εβδομάδα ωστόσο δεν είχε τα χρονικά περιθώρια να το πράξει. Από το λουκέτο αναμένεται να εξαιρεθούν το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και το «Οικονομίδειο» όπου εμπλέκονται ομάδες που αγωνίζονται σε Επαγγελματικά και Εθνικά πρωταθλήματα.

Ζητάει αναβολή ο ΠΣΑΠ!
Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών ζητάει την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων.
Αναλυτικά: «Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παρακολουθούν με αγωνία την παγκόσμια έξαρση του κορωνοϊού, που εγκυμονεί κινδύνους για όλους μας και κυρίως όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Ο Π.Σ.Α.Π. με γνώμονα τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και πάντα με υπευθυνότητα για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας που πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ζητά την αναβολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση έκθεσης στον κίνδυνο, τόσο των μελών του όσο και του συνόλου της κοινωνίας μας».