Αναστολή σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες!

Χωρίς αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League αλλά και σε αυτό της Γ’ Εθνικής θα κυλήσουν  τα επόμενα δυο Σαββατοκύριακα όπως όλα δείχνουν, καθώς οι διοργανώτριες αρχές των δυο κατηγοριών, λαμβάνοντας υπόψη τους και τις επιθυμίες των ομάδων, αναμενόταν χθες αργά το απόγευμα να έπαιρναν απόφαση περί αναστολής όλων των αγώνων.

Ήδη από προχθές, οι ομάδες της Football League ήταν σε συνεννόηση μεταξύ τους, κάνοντας μάλιστα και σχετικά αίτημα μιας και οι περισσότεροι παίκτες δεν ήθελαν να μπουν στην διαδικασία των μετακινήσεων αλλά και να αγωνιστούν μπροστά σε άδειες εξέδρες. Χθες το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά μεταξύ των μελών της Football League, τα οποία αποφάνθηκαν πως το πρέπον είναι να σταματήσουν οι αγώνες για τις επόμενες δυο εβδομάδες τουλάχιστον. Κάτι ανάλογο ισχύει βέβαια και για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ήδη βέβαια είχε δοθεί πριν μερικές ημέρες αναβολή στον 7ο όμιλο όπου συμμετέχουν ομάδες από τις πληγείσες περιοχές της Πελοποννήσου, ενώ το ίδιο αναμενόταν να γίνει χθες και για όλους τους υπόλοιπους ομίλους. Οι εξελίξεις αυτές αναγκαστικά θα επηρεάσουν τα πρωταθλήματα και η αγωνιστική περίοδος θα επιμηκυνθεί καθώς δεν θα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να ολοκληρωθούν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες.
Αυτό βέβαια είναι κάτι που στην παρούσα φάση έρχεται σε δεύτερη μοίρα μιας και το σημαντικότερο είναι να περάσει ο κορωνοϊός χωρίς σοβαρές επιπτώσεις για όλους.