Προχωρούν τα έργα ύδρευσης στη δημοτική κοινότητα Λινδίων

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Ρόδου για αποτελεσματική διοίκηση και εκτέλεση σημαντικών έργων για το νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα για την περιοχή της Δ.Ε. Λινδίων, με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος, κος Μανέττας, ο Αντιπρόεδρος κ. Σπυρόπουλος, ο Γ. Δ/ντης κος Υψηλάντης, ο Χωρικός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Λινδίων και Νότιας Ρόδου, κος Ν. Καραμαρίτης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ κος Αλ. Κολιάδης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού.


«Μετά από διαλογική συζήτηση, για δύο σοβαρά θέματα, τα οποία επί σειρά ετών ταλαιπωρούν την περιοχή της Ενότητας Λινδίων και καρκινοβατούν χωρίς να έχουν έως σήμερα επιλυθεί, συζητήσαμε και αποφασίσαμε αναλυτικά για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου της στήριξης της υδροδότησης της περιοχής για το επόμενο διάστημα με την προμήθεια σωλήνων και εξαρτημάτων ύδρευσης -συνολικού κόστους 616.422,00  ευρώ- για την άμεση αντικατάσταση τμημάτων δικτύου και τροφοδότηση της περιοχής από άλλες πηγές τροφοδοσίας που θα παρέχουν ποιοτικό νερό και επάρκεια σε όλη την Ενότητα» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Ν. Καραμαρίτης, τονίζοντας τα εξής:


«Οσον αφορά το θέμα του αποχετευτικού / βιολογικού του οικισμού της Λάρδου και των περιοχων «Πεύκοι» και «Λοθιάρικα», αποφασίστηκε να τρέξουμε όμεσα όλες τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου, που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του οικισμού Λάρδου τα τελευταία 17 έτη.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον Γενικό Δ/ντή και τα στελέχη της ΔΕΥΑΡ για την καλή συνεργασία, να επισημάνω την προσπάθεια που καταβάλλουν για την ολοκλήρωση των έργων, καθώς και το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής κατάρτισης που διαθέτει το προσωπικό του Οργανισμού.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό και τα μηχανήματα των υπηρεσιών της Δ.Ε. Λινδίων θα είναι συνεργοί σε αυτή την προσπάθεια, όπως γίνεται μέχρι σήμερα ώστε να προστατεύονται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής μας.».