Κώστας Βελιτζέλος: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»!

Την άποψη ότι η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη όταν θα κληθεί να παίξει στα μπαράζ για τη διεκδίκηση της ανόδου, παρά την αγωνιστική απραξία και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι το τελευταίο διάστημα με αφορμή τον κορωνοϊό, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος. Ο ίδιος, χαρακτηριστικά τόνισε τα εξής:

«Πιστεύω ότι όλοι θα επηρεαστούν από τις καταστάσεις αυτές. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα και να λάβουμε τα μέτρα μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Σίγουρα θα υπάρχει ένας επηρεασμός αλλά δεν θα είναι μόνο σε εμάς αλλά σε όλους. Οπότε θα εξαρτηθεί ανάλογα το πώς θα το χειριστεί ο καθένας όταν με το καλό θα μπούμε και πάλι σε ρυθμούς. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα».

Αναφερόμενος στα μπαράζ, ο τεχνικός της Ρόδου τόνισε τα εξής:
«Δεν μας δυσκολεύει εμάς περισσότερο αυτή η διακοπή. Εμείς είμαστε απόλυτα ήρεμοι σε ότι έχει να κάνει με τα μπαράζ. Όταν είναι να έρθουν, θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες εκείνη τη στιγμή και βάσει και των πραγματικών δυνατοτήτων και των υπολοίπων ομάδων πάλι εκείνη τη στιγμή».

Κατά τα άλλα, η ομάδα της Ρόδου, τηρεί μια στάση αναμονής σχετικά με το επόμενο διάστημα και περιμένει τις επόμενες οδηγίες των αρμοδίων φορέων προκειμένου να προγραμματιστεί για τη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή εξάλλου, κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί σχετικά με όλα τα πρωταθλήματα.