Mόλις αφέθηκε ελεύθερος ...άρχισε ξανά τα ίδια!

Mόλις αφέθηκε ελεύθερος ...άρχισε ξανά τα ίδια!

Mόλις αφέθηκε ελεύθερος ...άρχισε ξανά τα ίδια!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1459 ΦΟΡΕΣ

Δεν πρόλαβε καλά – καλά να αφεθεί ελεύθερος για διαρρήξεις σε επιχειρήσεις του νησιού μας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών χαπιών!

Ο λόγος για 35χρονο ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (13 Μαρτίου) και συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 35χρονος συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, διότι αποπειράθηκε να παραβιάσει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο) με σκοπό τηn κλοπή. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και 6 ναρκωτικά δισκία.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είχε συλληφθεί το πρωί της Πέμπτης (12 Μαρτίου) νυχτερινές ώρες της 11/12.03.2020 παραβίασε τρεις επιχειρήσεις και αφαίρεσε σε δύο από αυτές χρήματα και αντικείμενα.
Τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην αστυνομία και ο κατηγορούμενος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου και εντοπίστηκαν στην κατοχή του αλλά και σε κρύπτη σε υπαίθριο χώρο όπου είχε εναποθέσει, μέρος των κλοπιμαίων και συγκεκριμένα το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ, τα γυαλιά ηλίου, το κινητό τηλέφωνο αλλά και η πιστωτική κάρτα.

Όλα τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου στις 13 Μαρτίου προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο.
Ο 35χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί χθες, ωστόσο η δίκη του δεν έγινε καθώς εκκρεμούσε η δεύτερη υπόθεση σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά