Ελπιδοφόρες εμφανίσεις  από τον Υγρό Στίβο Ρόδου

O Υγρός Στίβος Ρόδου ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος πόλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών με τέσσερις ήττες, αλλά ελπιδοφόρες για το μέλλον εμφανίσεις.

Στη σχετική βαθμολογία λοιπόν, η ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή με το απόλυτο των τεσσάρων νικών και 8 βαθμών, έχοντας όχι μόνο σίγουρη την άνοδο αλλά και την άμεση έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά στην Α1.

Στα παιχνίδια η ροδίτικη ομάδα είχε όλα της τα κορίτσια πολύ βελτιωμένα από πέρυσι, αλλά οι αντίπαλές της είναι ακόμα πολύ καλύτερες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ομάδα της ΑΕΚ που έχει εντάξει στο ρόστερ της την Εθνική Γυναικών της περασμένης δεκαετίας και είναι ουσιαστικά ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Όλες οι παίκτριες του Υγρού Στίβου Ρόδου έπαιξαν κλειστά και με πλάνο, ενώ είχαν εξαιρετική αλληλοκάλυψη και ευελπιστούν μέχρι το  Δεύτερο Γύρο να είναι ακόμα καλύτερες και ανταγωνιστικές, συλλέγοντας τις πολύτιμες για την εξέλιξή τους και την επόμενη χρονιά εμπειρίες, ως παρακαταθήκη για τη διάκριση.

Αμυντικά πολύ καλές ήταν οι  Ντέπη Καμπέρη, Ευδοξία Μηναΐδη και Ροδούλα Καραβόλια, παντού και πάντα, αλλά και η Ελευθερία Πανηγύρη είχε εξαιρετικό ντεμπούτο. Κράτησαν έτσι αρκετές φορές ανέπαφη την εστία της Άννας Καμπέρη που είχε σωτήριες επεμβάσεις, ενώ οι  Νίκη Χριστοδούλου και Πόλυ Συμιξή είχαν τη δύσκολη αποστολή της μεταφοράς του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Η Δικαία Σαχίνη προσέδωσε ταχύτητα και μαχητικότητα σε όλες τις γραμμές και οι Jewls Βενιζέλου και Σταματία Γρηγορίου να είχαν αρκετές φορές επιτυχίες στο σκοράρισμα.

Γενικώς η προσπάθεια ήταν σημαντική κι επιτεύχθηκαν αρκετά γκολ, που μοιράστηκαν σε όλα τα κορίτσια με μια επιθετική πολυφωνία που άρεσε ιδιαίτερα.
Το επίπεδο υψηλότατο και οι εμπειρίες πολύτιμες, ενώ ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία για το Β’ Γύρο σε επτά βδομάδες στις 8 Μαΐου.

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή είναι η παρακάτω:
ΑΕΚ                                         8
ΙΩΝΙΚΟΣ                                 6
ΧΙΟΣ                                        4
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ                          4
ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ         0.