Συνελήφθη η 45χρονη Ροδίτισσα που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και εγκατέλειψε το σημείο

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί μια 45 χρονη Ροδίτισσα, η οποία προκάλεσε χθες το βράδυ τρία τροχαία ατυχήματα διαδοχικά, εγκαταλείποντας και τις τρείς φορές το σημείο του ατυχήματος. 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, η 45χρονη που κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητό της επί της Κωνσταντίου Υδραίου, με κατεύθυνση την οδό Λίνδου, συγκρούστηκε αρχικά με ΙΧ αυτοκίνητο που βρίσκονταν προσωρινά σταθμευμένο επί της Κωνσταντινου Υδραίου, προκαλώντας έτσι τον τραυματισμό και τον εγκλωβισμό μέσα στο όχημα, νεαρής γυναίκας, η οποία μάλιστα ήταν και έγκυος.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τα στελέχη των οποίων απεγκλώβισαν τη γυναίικα από το όχημα και τη μετέφεραν στη συνέχεια στο νοσοκομείο. 

Η 45χρονη οδηγός του οχήματος, που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ όπως διαπιστώθηκε, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε την πορεία της, προκαλώντας έτσι ζημιές σε άλλα δύο οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα λίγα μέτρα παραπέρα. 

Η σύλληψή της έγινε με  υπόδειξη και πληροφορίες πολιτών πρός τους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο αναζητώντας την 45χρονη οδηγό.

Σε βάρος της κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις νομοθεσία και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη.