Μπουνιές στη συνεδρίαση των βετεράνων Ρόδου / Διαγόρα!

«Μπουνιά με δύναμη στο στήθος» από άλλον βετεράνο ποδοσφαιριστή, καταγγέλλει πως δέχθηκε το μέλος του Δ.Σ. των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα Γιάννης Χαλκιάς μετά το τέλος της συνεδρίασης της 9ης Μαρτίου!

Ο ίδιος κάνει λόγο για «θλιβερά γεγονότα προσχεδιασμένα και μελετημένα με κάθε λεπτομέρεια από ανθρώπους που εκτιμούσα και αγαπούσα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων συναδέλφων και του προέδρου μας Μιχάλη Δράκου που προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη σε έναν, που δεν ήξερε ούτε τι έλεγε ούτε τι έκανε και ο οποίος είχε και την υποστήριξη 1 – 2 ακόμα μελών του Δ.Σ.!».

Ο ίδιος στη μακροσκελή επιστολή που δημοσίευσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποκαλύπτει το όνομα αυτού που του έκανε την επίθεση ενώ μεταξύ άλλων περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά το τέλος της συνεδρίασης:

«Εγώ ακουμπισμένος στην πόρτα της εξόδου, έβλεπα τα παιδιά που έφευγαν. Ξαφνικά κατεβαίνει από τη μηχανή του και τρέχει προς την είσοδο. Πέρασε από το μυαλό μου ότι κάτι είχε ξεχάσει μέσα στο γραφείο και βιαστικός πήγαινε να το πάρει. Ανέμελος όπως ήμουν, χαλαρός και χωρίς να υποψιαστώ αυτό που θα συνέβαινε, δέχομαι από τον άνανδρο, τον ύπουλο με φόρα μία δυνατή μπουνιά με τα δύο του χέρια, μεταξύ στέρνου και διαφράγματος και μου κόβεται η αναπνοή. Έπεσα κάτω και προσπαθούσα να πάρω αέρα αλλά δεν μπορούσα.

Όταν τελικά πήρα αναπνοή ο πόνος ήταν τρομερός. Οι τρεις συνάδελφοι που ευτυχώς ήταν εκεί με βοήθησαν και με σήκωσαν και με έβαλαν στην καρέκλα. Πήγα στην τουαλέτα και έκανα εμετό! Μετά από αρκετά λεπτά ηρέμησα κάπως και μπήκα στο αυτοκίνητό μου.

Ζαλιζόμουν όμως και είχα τάση πάλι για εμετό. Σταμάτησα και έκανα εμετό και συνέχισα οδηγώντας σιγά-σιγά έως ότου πήγα στο Νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκα σε εξέταση αίματος, σε ακτινογραφία κοιλιακής χώρας αλλά και ακτινογραφία θώρακος! Έκατσα στο Νοσοκομείο κάμποση ώρα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που ευτυχώς ήταν μόνον θλαστικά τραύματα και όχι κάποιο κάταγμα ή ρήξη κάποιου εσωτερικού μου οργάνου».
Αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης λίγο νωρίτερα τα πράγματα δεν ήταν και πολύ ήπια, όπως ο ίδιος λέει:

«Όταν δε, σταμάτησε να με πιάνει από τον λαιμό και να με απειλεί με ύφος νταβατζή, τσαμπουκά και αρχιπαλήκαρου απευθυνόμενος στον Ηλία Βασιλαράκη και ενώπιον όλων του λέει: «Εσένα δεν σε δέρνω γιατί σε θεωρώ …φίλο μου» !

Το μίσος, η ζήλια, η αμάθεια, η αμορφωσιά και η κακία ήταν ζωγραφισμένα στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου!

Όταν μετά από κάποια ώρα ο πρόεδρος κατάφερε να ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα, συζητήσαμε, πήραμε κάποιες αποφάσεις και η συνεδρίαση έληξε».