Πολιάς: «Είναι αδύνατον να επανέλθουμε!»

Αντίθετος στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά από μια περίοδο δυο μηνών προκειμένου να ολοκληρωθεί στον αγωνιστικό χώρο η χρονιά είναι ο προπονητής του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλης Πολιάς. Ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε πως θα ήταν εφικτό οι ερασιτεχνικές ομάδες να μπουν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους και αφού δοθεί και μια περίοδο μίνι προετοιμασίας, ωστόσο δεν πιστεύει ότι είναι ρεαλιστικό να γίνει αυτό.

Συγκεκριμένα, είπε τα ακόλουθα:
«Θα ήμουν υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος σε καμιά εικοσαριά ημέρες ας πούμε και αφού μας δινόταν και χρόνος για να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία. Αλλά με αυτά που ακούω και διαβάζω, πιθανολογώ ότι θα έχουμε έξαρση κρουσμάτων μέσα στον Απρίλιο οπότε δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα τόσο σύντομα. Αν είναι να ξεκινήσουμε μετά από μια περίοδο δυο μηνών πιστεύω ότι δεν θα είναι καλό για καμία ομάδα. Με μια τόσο μεγάλη αδράνεια θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους παίκτες να επανέλθουν. Αν μας πούνε να παίξουμε, θα παίξουμε αλλά οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες ενώ και τα παιχνίδια θα είναι αδιάφορα. Πιστεύω ότι στο βάθος του μυαλού μας όλοι έχουμε το ότι τα πρωταθλήματα για φέτος έχουν τελειώσει».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι όλη αυτή η ιστορία θα επηρεάσει πολύ τους παίκτες και ενόψει της νέας χρονιάς, απάντησε ως εξής:
«Θα επηρεάσει τα πάντα. Όχι μόνο τους παίκτες αλλά και της διοικήσεις και γενικώς τις ομάδες. Μιλάμε για μια τεράστια αποχή. Τα παιδιά που αγαπάνε βέβαια αυτό που κάνουν, σίγουρα θα πρέπει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να κάνουν κάποιο πρόγραμμα για να μην μπουν απότομα μετά στους αγώνες. Θεωρώ όμως ότι και οι προπονητές που θα ξέρουν ότι και του χρόνου θα είναι στην ίδια ομάδα και θα γνωρίζουν πάνω κάτω και το ρόστερ, σίγουρα θα δώσουν κάποιο πρόγραμμα στους παίκτες. Προσωπικά αν θα παραμείνω στον Φοίβο και ενόψει της νέας χρονιάς, θα το κάνω».