Στη Ρόδο οι ποδοσφαιρικοί αγώνες από τον Απρίλη και μετά δεν μπορούν να διεξαχθούν

Εντάξει, το Euro πάει για το 2021, με τις εγχώριες διοργανώσεις τι θα γίνει και μέχρι πότε θα βλέπουμε ποδόσφαιρο φέτος; Ακόμα και η UEFA, είμαι σίγουρος πως δεν ξέρει και δεν είναι σε θέση ν’ απαντήσει για το πώς θ’ αναδειχθούν φέτος οι πρωταθλητές σε Champions League και Europa. 

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι γίνεται με τα ανώτατα όργανα να τηρούν σιγή ιχθύος και να μην έχουν βγάλει μια σειρά από επίσημες ανακοινώσεις αυτό το διάστημα, που είναι τόσο σημαντικές όσο ποτέ άλλοτε.

Αφήστε το, να μην μιλήσουμε για τα τοπικά μας πρωταθλήματα, γιατί εκεί η κατάσταση μάλλον θα ξεφύγει. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έχουν τις δουλειές τους και δεν μπορούν να τις κανονίζουν ανάλογα με το τού πότε ξεκινήσουν οι αγώνες.

Επιπλέον τώρα, και ειδικά με τη διακοπή των προπονήσεων, είναι δύσκολο να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς, όποτε κι αν κληθούν να το κάνουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Επίσης μένουν ακόμα ένα σωρό αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το πότε θ’ αναδειχθούν οι πρωταθλητές και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. 

Στη Ρόδο μάλιστα οι αγώνες από τον Απρίλη και μετά δεν μπορούν να διεξαχθούν, εκτός αν, για ν’ αποφύγουμε τη ζέστη, ξεκινούν στις 18.30 με διαλείμματα για μερικές ανάσες και λίγο νερό μέσα στα ημίχρονα…

Μην παραξενευτείτε στη συνέχεια ό, τι κι αν δείτε, ό, τι κι αν ακούσετε…