Πάνθηρες: «Κάνουμε την... καραντίνα δημιουργική!»

Πάνθηρες: «Κάνουμε την... καραντίνα δημιουργική!»

Πάνθηρες: «Κάνουμε την... καραντίνα δημιουργική!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι για τις ημέρες της καραντίνας έδωσαν οι προπονητές των Πανθήρων στα παιδιά των Ακαδημιών.

Σε μια προσπάθεια προκειμένου τα παιδιά να περάσουν εποικοδομητικά το χρόνο τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο οικογενειακό τους περιβάλλον, θα μπορούν να κάνουν ένα ελαφρύ πρόγραμμα χρησιμοποιώντας και ορισμένα όργανα γυμναστικής (όσοι διαθέτουν στο σπίτι) αλλά και μερικές ασκήσεις στην ύπαιθρο αν οι συνθήκες το επιτρέπουν και δεν υπάρχει συνωστισμός κόσμου.

Οι Πάνθηρες προτείνουν επίσης στα παιδιά να μην χρησιμοποιούν πολλές ώρες την ημέρα τα κινητά τους και τα PlayStation, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στο να διαβάσουν βιβλία ή να κάνουν επανάληψη στα μαθήματά τους.

Οι υπεύθυνοι των Πανθήρων είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και τα τηλέφωνα των προπονητών είναι ανά πάσα στιγμή ανοιχτά προκειμένου τόσο τα παιδιά ή και οι γονείς τους να ρωτήσουν ό,τι θέλουν και ό,τι τους απασχολεί.

Οι Πάνθηρες στέλνουν για μια ακόμα φορά το μήνυμα «να μείνουμε στο σπίτι, ωστόσο να μπορέσουν να αξιοποιήσουμε δημιουργικά το χρόνο μας, κάνοντας ορισμένα πράγματα που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση.
Αυτό είναι και το μήνυμα που περνάνε όλο αυτό το διάστημα στα παιδιά».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή