Αντώνης Γιόνδης: «Δύσκολο να παίξουμε ξανά!»

Εξαιρετικά δύσκολο χαρακτηρίζει ο Αντώνης Γιόνδης το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας το επόμενο διάστημα, αν φυσικά περιοριοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού και οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές.

Σε δηλώσεις που έκανε, επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Μακάρι να ξεκινούσε και πάλι το πρωτάθλημα αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο. Θα είναι εξοντωτικό για όλους τους παίκτες,  αν κληθούμε,  να παίξουμε μπάλα μέσα στο καλοκαίρι. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να τελειώσει η χρονιά κάπου εδώ χωρίς να χρειαστεί να παίξουμε ξανά. Κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολύ καλό και για την ομάδα μας, τη Ρόδο».

Όσο για το πόσο επηρεάζει τους επαγγελματίες παίκτες αυτή η κατάσταση, είπε τα ακόλουθα: «Μας επηρεάζει αυτή η κατάσταση πάρα πολύ. Δεν το συζητάμε καν. Μας πάει πάρα πολύ πίσω. Πάνω απ’ όλα όμως είναι η υγεία. Ξεχνάμε τη μπάλα αυτή την περίοδο και κάνουμε ό,τι μπορούμε από μόνοι μας στο σπίτι μας. Δεν είναι κακό να κάνουμε προπόνηση μεμονωμένα και χωρίς παρέες. Είναι μια δύσκολη περίοδο που σίγουρα θα μας πάει πολύ πίσω αλλά εδώ θα φανεί το πώς θα δουλέψουμε από μόνοι μας ούτως ώστε αν μας πουν να παίξουμε ανά πάσα στιγμή, να είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο».