Καταληκτική η 14η Απριλίου για τον μέλλον των πρωταθλημάτων!

Μετά τις 14 Απριλίου κατά τα φαινόμενα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το μέλλον των πρωταθλημάτων στη χώρα μας (τοπικών και Εθνικών).

Είναι η ημερομηνία που έχει αποφασίσει η UEFA και η FIFA προκειμένου να κάνει μια νέα τηλεδιάσκεψη επανεκτιμώντας την κατάσταση με τον κορωνοϊό και παίρνοντας πιο συγκεκριμένες αποφάσεις σχετικά με το τι θα γίνει με τις εγχώριες διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα βέβαια θα εξαρτηθεί από την κάθε χώρα (και με την «καραντίνα» που ισχύει), η οποία και εν συνεχεία καλείται να πάρει αποφάσεις για τα πρωταθλήματά της.

Φυσικά, όπου κριθεί σκόπιμο ότι η καραντίνα θα πρέπει να συνεχιστεί, τότε θα αρχίσουν οι συζητήσεις περί οριστικού λουκέτου στα πρωταθλήματα και επικύρωσης των βαθμολογιών μιας και τα χρονικά περιθώρια θα στενέψουν αισθητά και θα πλησιάζουμε στο καλοκαίρι.

Σε αυτή την περίπτωση δηλαδή, ρεαλιστικά μάλλον δεν θα είναι εφικτό να επαναρχίσουν στο σύνολό τους τα πρωταθλήματα.

Αναμένουν τις εξελίξεις
Αυτή τη στιγμή τα μέλη της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου κάνει κάποιες σκέψεις για την επόμενη ημέρα, ωστόσο εννοείται ότι δεν μπορούν παρά να περιμένουν τις εξελίξεις και το ποια θα είναι η κατάσταση στη χώρα μας το επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΠΣΔ θα ενεργήσει μετά τις 14 Απριλίου σύμφωνα με τις οδηγίες που θα πάρει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία με τη σειρά της θα συνεννοηθεί με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Μέχρι τότε λοιπόν, είναι παρακινδυνευμένο να γίνει η οποιαδήποτε πρόβλεψη για το οτιδήποτε.