Κώστας Βελιτζέλος:  «Ανταποκριθήκαμε πλήρως»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του μέχρι τώρα, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, δηλώνει ο προπονητής της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος. Ο ίδιος χαρακτηριστικά, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Η ομάδα στήθηκε από την αρχή για πρωταθλητισμό. Καταφέραμε μέχρι τον Δεκέμβριο και πριν την ενίσχυση να αποκτήσουμε μια διαφορά σχετικής ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες, την οποία με τις προσθήκες του Ιανουαρίου διατηρήσαμε αλλά και αυξήσαμε λίγο παραπάνω. Αρχικός μας σκοπός ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο, αφού υπήρχαν στον όμιλο αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες.

Ανταποκριθήκαμε, όμως, στο έπακρο σε όλες τις συνθήκες, αποδεικνύοντας στον δεύτερο γύρο ότι το αξίζαμε, αφού περάσαμε μέσα από όλες τις έδρες των ομάδων που ακολουθούν. Άλλωστε, ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρα η συμμετοχή στα Play off και η άνοδος μέσω αυτών».

Μιλώντας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού, είπε τα εξής:
«Πρέπει να υπακούσουμε όλοι στις εντολές αυτών που γνωρίζουν, γιατί δείχνουν να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Οτιδήποτε άλλο, όταν υπάρχει θέμα υγείας, περνάει σε δεύτερα μοίρα, μοιραία και το ποδόσφαιρο. Εφόσον ξεμπλέξουμε από όλο αυτό, να δούμε την επόμενη μέρα και να είμαστε όλοι στις θέσεις μας, για να χαρούμε αυτό που κάνουμε».