"Εθνική Τηλεσυνέλευση" από το Φιλότιμο Ίδρυμα σήμερα το βράδυ

"Εθνική Τηλεσυνέλευση" από το Φιλότιμο Ίδρυμα σήμερα το βράδυ

"Εθνική Τηλεσυνέλευση" από το Φιλότιμο Ίδρυμα σήμερα το βράδυ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Το Φιλότιμο Ίδρυμα σας προσκαλεί στην 1η «Εθνική ΤηλεΣυνέλευση» με αφορμή τον εορτασμό της 199ης Εθνικής Επετείου, ημέρα Τετάρτη 25 Μαρτίου και ώρα 21:00.

Στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα και η ανθρωπότητα, καλούμαστε να επινοούμε νέους τρόπους ανατροφοδότησης του ζωτικότερου εθνικού μας πόρου, την μεταξύ μας Κοινωνία.

Στην πρώτη αυτή τηλεδιάσκεψη κλίμακας θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων μέσω της πλατφόρμας www.Zoom.us (https://zoom.us/j/8338075607),
αλλά και πλήθος φίλων συμπολιτών μέσω της σελίδας του Φιλότιμου Ιδρύματος στο Facebook (www.facebook.com/philotimon) μέσω ζωντανής αναμετάδοσης.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στη γιορτή με κάποιες ελεύθερες σκέψεις και ευχές, μια ολιγόλεπτη απαγγελία/ανάγνωση ποιήματος ή κειμένου, ή ακόμα και να πουν ένα εμψυχωτικό τραγούδι, μπορούν να το κάνουν είτε ζωντανά μέσω Zoom, είτε να μας το στείλουν εκ των προτέρων μέσω μηνύματος στη σελίδα μας για να το προβάλλουμε εμείς ζωντανά.

Οι συντονιστές θα φροντίσουν να δώσουν τον λόγο σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες και συμπολίτιδες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου που θα συμμετέχουν.

Την Τετάρτη το βράδυ στις 21:00, ανήμερα της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου του 1821, καλούμαστε όλοι να βάλουμε τα γιορτινά μας και να ενώσουμε τις καρδιές μας μέσα από απαγγελίες, μουσικές, ευχές και ιστορίες, και να μετατρέψουμε τις οθόνες μας σε φωτεινούς προμαχώνες αντίστασης στο σκοτάδι που καιροφυλακτεί να μας διαβάλει.

Μένουμε Σπίτι, ΜΑΖΙ. Μόνο μαζί μπορούμε.

Καλώς να ορίσετε.

#φιλότιμο #philotimo

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων