"Εθνική Τηλεσυνέλευση" από το Φιλότιμο Ίδρυμα σήμερα το βράδυ

Το Φιλότιμο Ίδρυμα σας προσκαλεί στην 1η «Εθνική ΤηλεΣυνέλευση» με αφορμή τον εορτασμό της 199ης Εθνικής Επετείου, ημέρα Τετάρτη 25 Μαρτίου και ώρα 21:00.

Στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η χώρα και η ανθρωπότητα, καλούμαστε να επινοούμε νέους τρόπους ανατροφοδότησης του ζωτικότερου εθνικού μας πόρου, την μεταξύ μας Κοινωνία.

Στην πρώτη αυτή τηλεδιάσκεψη κλίμακας θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων μέσω της πλατφόρμας www.Zoom.us (https://zoom.us/j/8338075607),
αλλά και πλήθος φίλων συμπολιτών μέσω της σελίδας του Φιλότιμου Ιδρύματος στο Facebook (www.facebook.com/philotimon) μέσω ζωντανής αναμετάδοσης.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στη γιορτή με κάποιες ελεύθερες σκέψεις και ευχές, μια ολιγόλεπτη απαγγελία/ανάγνωση ποιήματος ή κειμένου, ή ακόμα και να πουν ένα εμψυχωτικό τραγούδι, μπορούν να το κάνουν είτε ζωντανά μέσω Zoom, είτε να μας το στείλουν εκ των προτέρων μέσω μηνύματος στη σελίδα μας για να το προβάλλουμε εμείς ζωντανά.

Οι συντονιστές θα φροντίσουν να δώσουν τον λόγο σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες και συμπολίτιδες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου που θα συμμετέχουν.

Την Τετάρτη το βράδυ στις 21:00, ανήμερα της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου του 1821, καλούμαστε όλοι να βάλουμε τα γιορτινά μας και να ενώσουμε τις καρδιές μας μέσα από απαγγελίες, μουσικές, ευχές και ιστορίες, και να μετατρέψουμε τις οθόνες μας σε φωτεινούς προμαχώνες αντίστασης στο σκοτάδι που καιροφυλακτεί να μας διαβάλει.

Μένουμε Σπίτι, ΜΑΖΙ. Μόνο μαζί μπορούμε.

Καλώς να ορίσετε.

#φιλότιμο #philotimo