Nέα διάκριση για τον Ροδίτη σεφ Ευριπίδη Γκόγκο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1618 ΦΟΡΕΣ
Νέα διάκριση απέσπασε ο πολυβραβευμένος συμπατριώτης μας σεφ Ευριπίδης Γκόγκος κατά τον πανελλήνιο θεσμό βραβείων ποιότητας και γεύσης “Estiatoria.gr-Golden awards”.
Ο κ. Γκόγκος απέσπασε χρυσό βραβείο το “Gold Award of Quality & Taste” ενώ και το εστιατόριό του «Καλυψώ» που βρίσκεται στη Λίνδο εντάχθηκε στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας που επίσης διακρίθηκαν.
Οι διοργανωτές του διαγωνισμού ο οποίος διεξήχθη για τέταρτη χρονιά, ανακοίνωσαν μεταξύ άλλων τους νικητές στις κατηγορίες που αφορούν τα καλύτερα εστιατόρια, τις καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης καθώς και τους καλύτερους σεφ για το 2020.
Το “Gold Award of Quality & Taste” των “Estiatoria.gr Golden Awards” που απέσπασε ο κ. Γκόγκος αποτελεί ένα σήμα-πιστοποιητικό αρίστης ποιότητας για τον κάτοχό του με καθολική αποδοχή και ύψιστο status για την επιχείρηση που το έχει στην κατοχή του.
Τα αποτελέσματα των νικητών βγαίνουν από την ελεύθερη ψηφοφορία του κοινού χιλιάδων ψήφων πανελλαδικά και της επιτροπής του θεσμού βραβείων (Έγκριτοι σεφ και γευσιγνώστες) η οποία έχει και τον τελικό λόγο βασιζόμενο σε αξιοκρατικά κριτήρια.
Ο θεσμός βραβείων “Estiatoria.gr Golden Awards” είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που παρέχει στους νικητές του ένα πανίσχυρο πρόγραμμα marketing, το οποίο συνοδεύει την winners list καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό, να την έχει στη διάθεσή του για τις επιλογές του καθόλη τη διάρκεια του χρόνου με σήμα κατετεθέν, το Gold Award που συναντά σε κάθε εστιατόριο ο επισκέπτης... αποτελεί εγγύηση ποιότητας για ένα άριστο γεύμα!
Σε ό,τι αφορά την περιοχή μας στη λίστα των καλύτερων εστιατορίων εκτός από τα εστιατόρια της Ρόδου περιλαμβάνονται και εστιατόρια από άλλα νησιά και συγκεκριμένα την Κω, την Κάρπαθο, τη Σύμη και τους Λειψούς.
Αναλυτικά, πρόκειται για τα εξής:
- THALATTA Fine Dining Restaurant - ΡΟΔΟΣ - CONTEMPORARY GREEK CUISINE
- LA VERANDA - ΚΑΡΠΑΘΟΣ -ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- THE LIGHTHOUSE KIOTARI - ΡΟΔΟΣ - SEAFOOD - MEDITERRANEAN CUISINE
- ΚΑΛΥΨΩ - ΡΟΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- PANTELIS - ΣΥΜΗ - SEAFOOD
- ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ - MANOLIS TASTES - ΛΕΙΨΟΙ - CONTEMPORARY GREEK CUISINE
- ΓΙΑΜΕΖΕ - ΚΩΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.