ΑO Φαληρακίου:: «Θεωρούμε το πρωτάθλημα λήξαν!»

ΑO Φαληρακίου:: «Θεωρούμε το πρωτάθλημα λήξαν!»

ΑO Φαληρακίου:: «Θεωρούμε το πρωτάθλημα λήξαν!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Τον δικό του απολογισμό για τη μέχρι τώρα παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, κάνει μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΟ Φαληρακίου.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Α.Ο. Φαληρακίου δεν είναι πυροτέχνημα, ήρθε για να μείνει και να γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία βασιζόμενη πάντα σε δικά του ντόπια παιδιά. Την επόμενη σεζόν θα στηριχθούμε στους παίκτες που κατέβασαν την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε 3-4 παιδιά ακόμα.

Το πρωτάθλημα για φέτος το θεωρούμε λήξαν, γιατί το ποδόσφαιρο σε σχέση με την υγεία, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ευχόμαστε, να λήξει το συντομότερο δυνατό αυτή η μεγάλη περιπέτεια και δοκιμασία που ζούμε. Δεν είμαστε στο 1900, στην εποχή της χολέρας και της πανούκλας, είμαστε στο 2020 που η επιστήμη κάνει θαύματα και αργά ή γρήγορα το φάρμακο για τον κορωνοϊό θα βρεθεί.

Ο Α.Ο.Φ. έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δ. με απολογισμό τρεις ισοπαλίες, αλλά αυτό δεν μας απογοητεύει, μιας και ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η συμμετοχή, που επιτεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μιας και μια εβδομάδα πριν δεν είχαμε ούτε στολές αγώνα, ούτε δελτία και πήγαμε στον πρώτο αγώνα με τους Ιππότες με δύο προπονήσεις. Συνολικά συμμετείχαν 25 παίκτες.

Το επίπεδο στη Γ’ Κατηγορία φέτος ήταν πάρα πολύ καλό, κάτι που δεν περιμέναμε. Η καλύτερη ομάδα μας, κατά τη γνώμη μας, ήταν ο Ο.Φ. Ιστρίου και δίκαια είναι στην πρώτη θέση. Μας άρεσαν επίσης οι νεανικές ομάδες της Χάλκης και των Πανθήρων, χωρίς να υποτιμούμε τις άλλες ομάδες. Η επόμενη σεζόν πιστεύουμε ότι δεν θα είναι ίδια με άλλες χρονιές μιας και τα οικονομικά δεδομένα δεν θα είναι και η φούσκα των αμοιβών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών θα σκάσει, ειδικά για τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας.

Οι παράγοντες κάποια στιγμή θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για το τοπικό ποδόσφαιρο. Τέλος, ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητά μας».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους