Σταμάτης Κουρδουνάκης: «Να κριθούν όλα στο γήπεδο!»

Σταμάτης Κουρδουνάκης: «Να κριθούν όλα στο γήπεδο!»

Σταμάτης Κουρδουνάκης: «Να κριθούν όλα στο γήπεδο!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 168 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής των Πανθήρων θεωρεί ότι το πιο δίκαιο είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους

Κάθετα αντίθετος στο να μην παίξουμε καθόλου και να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως έχουν, είναι ο προπονητής των Πανθήρων Σταμάτης Κουρδουνάκης απαντώντας στο ερώτημα ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας, αν οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές και καταστεί δυνατόν η μπάλα να κυλήσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Η άποψή μου είναι ότι όταν θα το ευνοήσουν οι συνθήκες και θα είναι εξασφαλισμένη η υγεία όλων, θα πρέπει τα πρωταθλήματα να τελειώσουν μέσα στα γήπεδα. Θα είναι άδικο και κρίμα για κάποιες ομάδες που έχουν ελπίδες είτε για πρωτάθλημα, είτε για την εξασφάλιση της παραμονής, να μην τους επιτραπεί να τις διεκδικήσουν μέσα στο γήπεδο.

Θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια που υπάρχουν προκειμένου τα πρωταθλήματα να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν κανονικά. Ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι. Ή θα μπορούσε να γίνει ακόμα και τον Σεπτέμβριο και να ξεκινήσει πιο αργά η επόμενη αγωνιστική περίοδος. Είμαι κάθετα αντίθετος στο να κριθούν τα πάντα στα χαρτιά. Δεν μπορείς να αφαιρέσεις από τις ομάδες το δικαίωμα να διεκδικήσουν τις ελπίδες τους».

Σε ερώτηση για το πόσο θα επηρεάσει τους αθλητές η μεγάλη αγωνιστική απραξία, απάντησε ως εξής: «Όλους θα τους επηρεάσει πάρα πολύ. Αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα, στους Πάνθηρες δίνουμε κάθε εβδομάδα μέσω internet ένα πρόγραμμα προπονήσεων στα παιδιά τις οποίες κάνουν είτε μέσα στο σπίτι, είτε έξω ατομικά, σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους